Siden indlæses...

Hvem vi er

Læs mere om ditFirma og hvem vi er

Som iværksætter kan den gode idé ikke stå alene. Det kræver indsigt i, og viden om, rigtig mange aspekter omkring dét at drive virksomhed - det er her ditFirma kan hjælpe. Vi skaber overblik over udfordringerne ved at drive startupvirksomhed - og derefter hjælper vi med, at imødegå udfordringerne proaktivt.

Ken Ole Kjær Rasmussen, Stifter

Hvad er ditFirma?

ditFirma er en virksomhed, som hjælper startup virksomheder med at realisere dine iværksætterdrømme ved at omsætte vores erhvervsnetværks enorme viden og erfaringer, til konkret og effektiv rådgivning samt praktisk hjælp. ditFirma flytter startups fra idé til virksomhed ved at imødekomme de konkrete behov for hjælp, som startup virksomheder står over for, for at kunne realisere deres idé.
Vi er fem partnere der driver ditFirma. Vi er en blanding af iværksættere, virksomhedsejere, IT-nørder og driftsfolk, med hjertet på rette sted og en voldsom trang til at hjælpe andre med at få succes. Vi driver ditFirma med det ene formål at hjælpe andre til succes. Rent praktisk foregår det via fysiske netværks arrangementer samt vores online platform, hvor startup virksomheder får deres egen virksomhedsprofil, hvorfra de kan bygge deres virksomhed op sammen med vores erhvervs netværk.

Udfordringen ved at være startup

Problemet for startup virksomheder er, at et meget stort antal lukker deres nystartede virksomhed inden for det første år. Det er blevet markant nemmere at starte virksomhed, som i dag kan gøres online med blot et par klik med musen og en krone til indskud, men ét er at starte en virksomhed - noget andet er at bygge en virksomhed op til at give omsætning - og gerne omsætning nok til, at man kan leve af det.
Kravene til hvad man skal kunne for at drive en konkurrencedygtig virksomhed op, er blevet markant større. Der skal laves forretningsplan, markedsanalyse, tilladelser, designes hjemmeside, udarbejdes markedsføringsstrategi, økonomi og vejen til markedet skal identificeres. Det kræver at iværksætteren skal have viden om en enorm bred vifte af områder. Det betyder også at der er enormt meget som kan gå galt og en stor chance for at man kører surt i forløbet - et forløb som i forvejen kan være svært at overskue. Den problematik står rigtig mange startup virksomheder med. Det er på den baggrund ditFirmas ambition, at imødekomme denne udfordring og hjælpe startup virksomheder med at finde de rette mennesker med de rette kompetencer og ressourcer, til at hjælpe dem.